Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021». Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας με τον εκδοτικό μας οίκο: «Εκδόσεις Κέφαλος» και το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς». Σας ενημερώνουμε πως είναι έγκυρη η συμμετοχή σας τόσο στο Φεστιβάλ, όσο και στον ετήσιο συλλεκτικό μας τόμο με τίτλο: «ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021», στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής της ποίησης στις 21 Μαρτίου κάθε έτους. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά σε ζωντανή μετάδοση το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, μέσα από τη σελίδα του εκδοτικού μας οίκου στο Facebook και στο «Ραδιόφωνο Λογοτεχνικό Βήμα». Εκείνο το διήμερο θ' απαγγείλουμε τα ποιήματα όλων των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν και τα καλλιτεχνικά έργα σε μία διαδικτυακή έκθεση.





 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021».

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας με τον εκδοτικό μας οίκο: «Εκδόσεις Κέφαλος» και το λογοτεχνικό περιοδικό μας: «Κέφαλος - Το Λογοτεχνικό Περιοδικό της Κεφαλονιάς». Σας ενημερώνουμε πως είναι έγκυρη η συμμετοχή σας τόσο στο Φεστιβάλ, όσο και στον ετήσιο συλλεκτικό μας τόμο με τίτλο: «ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 2021», στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής της ποίησης στις 21 Μαρτίου κάθε έτους.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά σε ζωντανή μετάδοση το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, μέσα από τη σελίδα του εκδοτικού μας οίκου στο Facebook και στο «Ραδιόφωνο Λογοτεχνικό Βήμα». Εκείνο το διήμερο θ' απαγγείλουμε τα ποιήματα όλων των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν και τα καλλιτεχνικά έργα σε μία διαδικτυακή έκθεση. Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε στα τέλη Μαρτίου σε νέο μας ενημερωτικό μήνυμα στο email σας.
Με εκτίμηση,
Πλούταρχος Πάστρας.
Εκδότης, Φιλόλογος, Λογοτέχνης
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ
-Έκδωσε το βιβλίου σου οικονομικά με συνέκδοση στις Εκδόσεις Κέφαλος: ekdoseiskefalos.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΣ: ekdoseiskefalos.gr
ΜΕΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ME ENA CLICK!
-Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK:
facebook.com/kefalosperiodiko/
-Κάνε μας FOLLOW στο INSTAGRAM: instagram.com/kefalosekdoseis/
-Εγγράψου ακόλουθος στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας: kefalosperiodiko.gr
-Κάνε μας FOLLOW στο TWITTER: twitter.com/KefalosMagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου