Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού https://drive.google.com/file/d/1DmX3uoxHX8VGYKuWqYyiaGrweAZZhDCp/view?fbclid=IwAR3rCnxRIpsrlbTnhWXgmd9LZsSC82PQMfLrDuSGmZN96h1XWB6HpeM4BMc



 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ eBook 6ου Εθνικού Διαγωνισμού

Εισερχόμενα

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

5:35 μ.μ. (πριν από 41 λεπτά)

Αγαπητές/οι σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στο eBook "Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού" όπου σήμερα παρουσιάστηκε στο Συνέδριο "Ημέρες Πνευμονολογίας 2022" στο Βόλο. 
To eBook εντός των ημερών θα ανέβει στην σελίδα του Διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η διάθεση του eBook είναι δωρεάν και μπορείτε να το στείλετε σε όποιον εσείς θέλετε.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής Θερμά Συγχαρητήρια σε κάθε μια/έναν από εσάς ξεχωριστά για τις μοναδικές σας δημιουργίες!

Από την κλήρωση που διεξήχθη δημόσια μετά το πέρας της εκδήλωσης για 5 δωροεπιταγές των 30€ η καθεμία, για αγορές από τα Super Market Σκλαβενίτη, κληρώθηκαν οι κ.κ.:

  1. Ζέλου Παναγιώτα
  2. Γαρυφαλλοπούλου Ελένη
  3. Παπασταύρου Παναγιώτης
  4. Γρηγοριάδου Μακρίνα Σοφία
  5. Κυμπρικτσή Χαρά

Όσοι δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση εντός 30 ημέρου θα λάβουν την τιμητική διάκριση μέσω email.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά για την συμμετοχή σας και στον 7ο Εθνικό Διαγωνισμό όπου το θέμα του θα ανακοινωθεί σε επόμενη επικοινωνία μέσω email καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
Γιάννης Λαμπρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου