Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Είμαι τόσο ευτυχισμενη για την συμμετοχή μου σε αυτή την εξαιρετική Ανθολογία Τέχνης Είναι τόσο προσεγμένη με την συμμετοχή των ταλαντουχων φίλων μας από όλον τον κόσμο Ευχαριστω πολυ τον αγαπημένο φίλο και αδελφό Agron αλλά και την φίλη Jaquelin Θερμές ευχαριστιες

 



Είμαι τόσο ευτυχισμενη για την συμμετοχή μου σε αυτή την εξαιρετική Ανθολογία Τέχνης Είναι τόσο προσεγμένη με την συμμετοχή των ταλαντουχων φίλων μας από όλον τον κόσμο Ευχαριστω πολυ τον αγαπημένο φίλο και αδελφό Agron αλλά και την φίλη Jaquelin Θερμές ευχαριστιες

I am so happy to participate in this excellent Art Anthology It is so thoughtful with the participation of our talented friends from all over the world I thank my dear friend and brother Agron and also good friend Jaquelin Many thanks

Αυτό το βιβλίο της Jacqueline είναι ένα εκθαμβωτικό για μένα, εξάλλου η Jacqueline είναι μια καλλιτέχνης που μπορεί να ζωγραφίσει το φως και το αδύνατο επίσης.

Μπορεί να ζούμε σε αυτόν τον κόσμο, αλλά μπορούμε να προβάλλουμε το μέλλον, με το να είμαστε ιδεαλιστές και ευγενικοί άνθρωποι. Πάρτε λοιπόν αυτή τη γραφή ως δώρο, ως ανατροφή, ως πηγή φωτός που μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πέρα από το αύριο σας.
Ο κόσμος μας είναι πραγματικά μικροσκοπικός, αλλά ο χώρος είναι πολύ μεγαλύτερος, απλά πρέπει να εμπιστευτούμε την ενέργεια, να ξυπνήσουμε και να μιλήσουμε για τις σκάλες του παρελθόντος από όπου κατέβηκαν, να γράψουμε μια ιστορία που μπορεί να μας αναγνωρίσει, να το κάνει το μέλλον μας.
Είναι η μεγαλύτερη τιμή μου να συνεργάζομαι για αυτό το έργο, μια ευγένεια δημιουργία. Είναι ένα θεραπευτικό έργο από την Jacqueline Ripstein, αυτή τη μοναδική, καλλιτέχνιδα. Ζωγραφίζει εικόνες που αντανακλούν το εσωτερικό φως και οι δονήσεις, οι εικόνες & τα χρώματα του μας ενώνουν, για να μας κάνουν τους δίκαιους ανθρώπους για αυτόν τον παγκόσμιο κόσμο.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε συγγραφέα που ενώνει αυτόν τον σκοπό ενώνοντας τις ψυχές τους, γύρω από τους ορίζοντες για μια νέα 🙏🏻🙏🏻🙏🏻✨Αναγέννηση Αιώνιας Ειρήνης. ✨🙏🏻
Ζακλίν Ρίπσταϊν
Agron Shele
"Οι τέχνες ως προϋπόθεση φωτός η αφύπνιση" θα ονομάσω το βιβλίο του φωτός καθώς η ίδια η Ζακλίν είναι ζωγράφος του φωτός και του αδύνατου.
Ζούμε ανάμεσα σε έναν κόσμο που πρέπει να χτίσουμε το μέλλον με ιδεαλισμό και ανθρωπιά, γι' αυτό πάρτε αυτό το δώρο, τρέφεστε από την πηγή του φωτός και κοιτάξτε πέρα από το αύριο
Ο κόσμος σήμερα είναι μικρός, ο χώρος γύρω μας ακόμα μεγαλύτερος, οπότε ας πιστέψουμε στην ενέργεια, ας ξυπνήσουμε, και οι σκάλες που μας κατέβηκαν στο παρελθόν πρέπει να αφηγηθούν ως το αύριο που μας ταυτίζει.
Τιμή μου να συνεργαστώ σε αυτή την κυκλοφορία με την δημιουργική και θεραπευτική ιδιοφυΐα της ζωγράφου Jacqueline Riptsein, ως παράδειγμα φωτός και επιρροής στη ροή του χρώματος που μας ενώνει και μας κάνει πιο άξιους του παγκόσμιου κόσμου.
Ένα ευχαριστώ σε όλους τους συγγραφείς που εντάχθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία και έγιναν ένα με τις ψυχές να πετούν προς τους ορίζοντες, για μια νέα αναγέννηση και παγκόσμια ειρήνη.
Ευχαριστώ Ζακλίν
Ο Θεός να σας ευλογεί!
Ο Θεός να σας ευλογεί!
"Είμαστε όντα που εκπέμπει ενέργεια πολλαπλών χρωμάτων και ήχων Φωτός"
Ζακλίν Ρίπσταϊν
Η Τέχνη που απεικονίζει την Έμπνευση είναι αποτέλεσμα μιας εμπειρίας του μεγαλείου, της ΘΕΙΑΣ. Εμπλουτίζει τις ζωές μας, εμπνέοντάς μας· ανεβάζει τα όντα μας σε υψηλότερες καταστάσεις δονήσεων, συνείδησης, συνδέοντάς μας με το εσωτερικό μας Θείο Φως.
Αυτή, είναι η αποστολή της Τέχνης, μας συγκινεί ώστε να μπορούμε να ανεβάσουμε το εμπνευσμένο μας επίπεδο και να αφυπνίσουμε τις δυνάμεις της δημιουργικότητας και της συνείδησης δημιουργώντας μια κατάσταση Ειρήνης μέσα μας, καθώς πετυχαίνουμε αυτό το κράτος· τότε δονούμε αυτή την Ειρήνη και γινόμαστε ενεργοί αγγελιοφόροι για να ενωθούμε, Ειρήνη
και λάμψε το Φως μας στον Κόσμο... Μόνο τότε όταν θα είμαστε σε θέση να εκδηλώσουμε αληθινή αλλαγή, ως Ειρήνη μέσα μας θα μπορέσουμε να εκδηλώσουμε Ειρήνη παντού.
"Μόνο εκείνοι που βλέπουν το αόρατο μπορούν να κάνουν το αδύνατο"
Ζακλίν Ρίπσταϊν
ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΩΤΟΣ: Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ
"Είμαστε όντα που παίρνουν ενέργεια πολλαπλών χρωμάτων και ήχων του Φωτός"
Ζακλίν Ρίπσταϊν
Κοιτώντας λίγο μέσα από το πρίσμα του φωτός, καταφέρνουμε να δούμε όλα τα χρώματα, ενώ αν κοιτάξουμε πέρα από το παρελθόν μας θα δούμε την αντανάκλαση όλων των εποχών, που έχει μια πηγή που μας ταυτίζει και μας κάνει να σκεφτόμαστε βαθιά, αλλά υπάρχει και ένα αύριο που πρέπει να ακολουθήσουμε και να αφήσουμε τα ίχνη του. Δεν θα σταθώ στην άβυσσο του Καζαντζάκη (ασκετικά), ούτε στους αιώνες της ζωής για να εντοπίσω το ταξίδι της τέχνης, αλλά απλά στη μινατούρα θα κατεβούμε στον άνθρωπο, αυτόν που κατακτά τους ουρανούς και φέρνει τον πολιτισμό. Λίγες στιγμές και μια ματιά εκ των υστέρων, από τη σχολή της Μιλήτου, στον Ζήνωνα, για να κατέβω στον χαρακτήρα του Πλάτωνα, που αναζήτησε το φως ανάμεσα στις τελευταίες σπηλιές του σκότους, για να συλλάβει τον ιδεαλισμό και την εικόνα του θεϊκού φωτός. Απλά πρέπει να κάνουμε μια ψαριά μέσα από τον εαυτό μας, μέσα από αυτόν τον κόσμο, που πιστεύει και ταξιδεύει στα οράματά μας. Δεν μπορεί να συμβεί αλλιώς πριν αντιμετωπίσει τις ζωγραφιές της Ζακλίν, που δεν είναι ένα απλό ανθρώπινο και υπαρξιακό ον, αλλά ένα μεγάλο έργο, αναπαράσταση του ουρανού που προσεγγίζεται από αγγέλους και απόλυτη πίστη της αιωνιότητας. Ο Dante Alighieri κατέβηκε όλες τις σκάλες, αναζήτησε και χάθηκε μέσα από τους ηλιοκεντρικούς κύκλους, χάθηκε στη σύγχυση και επέστρεψε ως ενσάρκωση αθάνατων ψυχών, ενώ η Jacqueline κεντρίζει τους αγγέλους, ως ανεξάντλητη πηγή φωτός, για να φωτίσει το παρόν, αλλά και το εξής, και όλα αυτά για να ανοίξει εκείνο το μονοπάτι και αφυπνίστε αυτή τη διαστατική αίσθηση, που ευθυγραμμίζει τον κόσμο. Ας σταθούμε στις προφητείες της σκέψης, του φωτός και των χρωμάτων, που φωτίζουν τις ζωγραφιές της, ως γενιά ενέργειας, αλλά και την ξεδίπλωση ενός δημιουργικού πνεύματος.
Μαζί! Γνωρίζοντας ότι είσαι ένα
μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο.
"Μόνο εκείνοι που βλέπουν το αόρατο
μπορεί να κάνει το αδύνατο"
© Ζακλίν Ρίπσταϊν
Μαζί γνωρίζοντας ότι είμαστε ένα, μπορούμε και πρέπει να εκδηλώσουμε τις πιο ανθρώπινες αξίες, να αποδεχτούμε την διαφορετικότητα και να ενοποιήσουμε τις καθολικές φιλοδοξίες. Αυτό ήταν το κίνητρο, γιατί πολλοί συγγραφείς και ποιητές εντάχθηκαν σε αυτό το έργο, συγχώνευσαν τη λέξη με το χρωματικό πινέλο, ως προοπτική στη διάσταση της αντιπαράθεσης, αλλά και αποκρυπτογράφηση της έννοιας του ξεθώριασης στον χώρο και τον χρόνο.
... και όλα αυτά, για να αγγίξουμε εκείνα τα σχεδόν ανέφικτα, φανταστικά οράματα και εικόνες, που χάρη στη συνείδηση και τη διαίσθηση που μας χαρακτηρίζει, κατεβάζουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια και, όπως στις μεγάλες ανατροπές, σύγχυση και προφητικό πνεύμα υψώνουν τα κύματα στον ουρανό.
Agron Shele, συγγραφέας, ποιητής
Πίνακας περιεχομένων
Α
Agron Shele (Αλβανία - Βέλγιο)
Adolf Pavlovich Shvedchikov (Ρωσία)
Anna Keiko (Κίνα)
Αντωνία Αλεξάνδρα Κλιμένκο (ΗΠΑ)
Antje Stehn (Γερμανία)
Alicja Maria Kuberska (Πολωνία)
Alisa Velaj (Αλβανία)
Anna Hoffmann (Γερμανία)
Β
Bernt Olov Andersson (Σουηδία)
Berkinalieva Sagynbubu Abdusamatovna (Δημοκρατία της Κιργιζίας)
Γ
Δρ Claudia Piccinno (Ιταλία)
Christophe Baudin (Γαλλία)
Δ
Δημήτρης Π. Κρανιώτης (Ελλάδα)
Daniela Andonovska Trajkovska (North Macedonia)
Και
Δρ. Ευτυχία Καπαρδέλη (Ελλάδα)
Φ
Φρανσίσκο Αζουέλα (Μεξικό)
Γ
Germain Droogenbroodt (Βέλγιο)
George Onsy (Αίγυπτος)
Gino Leineweber (Γερμανία)
Gulten Do ğruyol İncesu (Τουρκία)
Η
Hélène Cardona (Γαλλία, Ισπανία, ΗΠΑ)
Hannie Rouweler (Ολλανδία)
Ι
Acad. Igor Rems (Μαυροβούνιο – Γερμανία)
Istvan Turczi (Ουγγαρία)
Isilda Nunes (Πορτογαλία)
Ismael Diadié Haidara (Μάλι)
J
Acad. Καθηγητά. Jeton Kelmendi PhD (Κόσοβο)
Δρ Jernail Singh Anand (Ινδία)
Juljana Mehmeti ( Αλβανία - Ιταλία )
Τζέι. Γ. Χοκς (Αυστραλία)
Κ
Kristen Scott (ΗΠΑ)
Λ
Lee Kuei-shien (Ταϊβάν)
Lucia Daramus (Ρουμανία - Ηνωμένο Βασίλειο)
Leda García Pérez (Κόστα Ρίκα)
Λετίσια Λούνα (Μεξικό)
Luz María López (Πουέρτο Ρίκο)
Lucilla Trapazzo (Ελβετία - Ιταλία)
Μ
Maram al-Masri (Συρία – Γαλλία)
Metin Cengiz (Τουρκία)
Maki Starfield (Ιαπωνία)
Moaen Shalabia (Παλαιστίνη)
Δρ. Μαρία Α. Miraglia (Ιταλία)
Maja Herman Sekuli ć (Σερβία – ΗΠΑ)
Marija Najthefer Popov (Σερβία)
Maja Milojkovi ć (Σερβία- Δανία)
Ν
Δρ Narzine Bani Hashem (Λίβανος)
Niels Hav (Δανία)
Ο
Όλγα Στάιν (Καναδάς)
Π
Mgr. τέχνη. Pavol Janik, PhD (Σλοβακία
Peiying Christine Chen (Νέα Ζηλανδία)
Peter Semoli č (Σλοβενία)
Ρ
Rozalia Aleksandrova (Βουλγαρία)
Σ
Susana Roberts (Αργεντινή)
Sunita Paul (Ινδία)
Dr. Sungrye Han (Νότια Κορέα)
Shoshana Vegh (Ισραήλ)
Shikdar Mohammed Kibriah (Μπαγκλαντές)
V
Καθηγητής Vuqar Akhmed (Αζερμπαϊτζάν)
Virginia Fernández Collado (Ισπανία)
Ζ
Zdravko Odorcic (Κροατία)
Δρ Zhang Zhi (Κίνα) – Πρόεδρος IPTRC
W
This book of Jacqueline is a dazzling one to me, besides Jacqueline is an artist who can paint the light and the impossible too.
We may be living in this world, but we can project the future, by being idealistic and kind humans. So take this writing as a gift, as a nurturing, as a source of light that can help you see beyond your tomorrow.
Our world is really tiny, but the space is much bigger, we just have fo trust the energy, to wake up and talk about the stairs of the past where came down from, to make a history that can identify us, make it our future.
It is my biggest honour to collaborate for this work, a genial creation. It is a a healing work from Jacqueline Ripstein, this unique, artist; she paints images that reflect the inner light and it’s vibrations, images & colours unite us, to make us the righteous people for this universal world.
Finally, a big thanks to every author who joined this cause by uniting their souls, around the horizons for a new 🙏🏻🙏🏻🙏🏻✨Renaissance of Eternal Peace.✨🙏🏻
Jacqueline Ripstein
Agron Shele
"The arts as a conduit of light the awakening" do e quaj librin e dritës pasi vetë Jacqueline është piktore e dritës dhe e të pamundurës.
Jetojmë mes një bote që na duhet të ndërtojmë të ardhmen me idealizëm dhe humanizëm, kështu merreni këtë dhuratë, ushqehuni nga burimi i dritës dhe shikoni përtej të nesërmes tuaj.
Bota sot është e vogël, hapësira qe na rrethon edhe më e madhe, kështu të besojmë tek energjia, të zgjohemi dhe shkallët që na zbresin tek e shkuara ti rrefejmë si e nesërmja që na identifikon.
Nderi më i madh që bashkëpunoj për këte prurje me gjenialitetin krijues dhe shërues të piktores Jacqueline Riptsein, si shëmbëlltyrë e dritës dhe ndikim në fluksin e ngjyrave që na bashkon dhe na bën njerez më të denjë për botën universale.
Një falenderim për gjithë autorët që ju bashkuan kësaj nisme dhe u shkrinë një me shpirtrat që aviten horizonteve, për një rilidje te re dhe paqe te përbotshme.
Thank you Jacqueline
Zoti Ju Bekoftë!
God Bless You!
“We are beings emanating energy of multiple colors and sounds of Light”
Jacqueline Ripstein
Art that portrays Inspiration is the result of an experience of the sublime, of the DIVINE. It enriches our lives, by inspiring us; it raises our beings into higher states of vibrations, of consciousness, connecting us with our inner Divine Light.
This, is the mission of Art, it touches us so we can raise our inspirational level and awaken the forces of creativity and consciousness creating a state of Peace within us, as we achieve this state; then we vibrate that Peace and we become active messengers to Unite, give Love. Peace
and shine our Light to the World... Only then when we are able to manifest true change, as Peace within will we be able to manifest Peace everywhere.
"Only those who see the invisible can do the impossible"
Jacqueline Ripstein
THE ARTS AS A CONDUIT OF LIGHT: THE AWAKENING
“We are beings amanting energy of multriple colors and sounds of Light”
Jacqueline Ripstein
By looking a little through the prism of light, we manage to see all the colors, while if we look beyond our past we will see the reflection of all time, which has a source that identifies us and makes us think deeply, but there is also a tomorrow that we have to follow and leave its traces. I will not dwell on the abysses of Kazantzakis (ascetics), nor the centuries of life to identify the journey of art, but simply in minatura we will go down to man, the one who conquers the skies and brings civilization. A few moments and a look in retrospect, from the school of Miletus, to Zeno, to go down to the character of Plato, who sought the light among the last caves of darkness, to conceive the idealism and the image of the divine light. We just have to make a catch through ourselves, through that world, that believes and travels our visions. It cannot happen otherwise before facing the paintings of Jacqueline, who is not a simple human and existential being, but a great project, representation of heaven approached by angels and absolute faith of eternity. Dante Alighieri descended all the stairs, sought and lost through the heliocentric circles, lost in confusion and returned as the embodiment of immortal souls, while Jacqueline centers the angels, as an inexhaustible source of light, to illuminate the present, but also the hereafter, and all this to open that path and awaken that dimensional sense, which aligns the world. Let's dwell on the prophecy of thought, light and colors, which illuminate her paintings, as the generation of energy, but also the unfolding of a creative spirit.
Together! Knowing you are one
we can create a better world.
"Only those who see the invisible
can do the impossible"
©Jacqueline Ripstein
Together knowing that we are one, we can and must manifest the most humane values, accept diversity and unify universal aspirations. This was the motive, why many authors and poets joined this project, merged the word with the color brush, as a perspective in the dimension of confrontation, but also deciphering the notion of fading in space and time.
...and all this, to touch those almost unattainable, imaginary visions and images, which, thanks to the consciousness and intuition that characterizes us, bring down the cosmos before the eyes and, as in the great upheavals, confusion and prophetic spirit raise the waves in the sky.
Agron Shele, writer, poet Wendy Mary Lister (Ηνωμένο Βασίλειο)

May be an image of 1 person, diary, grass and text
Όλες οι αντιδράσεις:
Εσείς, Niloy Rafiq, Shikdar Mohammed Kibriah και 69 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου