Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του έντυπου ποιητικού λευκώματος για την ετήσια γιορτή της ποίησης, στο οποίο συμμετέχετε όλοι με όλα τα έργα που μας στείλατε. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ όλους σας για τη συμμετοχή σας, τόσο στο έντυπο αυτό ποιητικό λεύκωμα, όσο και στo διήμερο: «Φεστιβάλ Γιορτή της Ποίησης 2022», αλλά και για τη συμμετοχή σας στην: «Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Κέφαλος 2022». «Φεστιβάλ Γιορτή της Ποίησης 2022», αλλά και για τη συμμετοχή σας στην: «Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Κέφαλος 2022». Σκοπός της έκδοσης του εν λόγω ποιητικού λευκώματος είναι ο εορτασμός της ημέρας που είναι αφιερωμένη στην ποίηση, δηλαδή την καθιερωμένη στο λογοτεχνικό κόσμο: «Γιορτή της ποίησης», στις 21 Μαρτίου κάθε έτους. Γι’ αυτό το λόγο κάθε χρόνο, τον μήνα Απρίλιο, πραγματοποιούμε ένα μεγάλο φεστιβάλ για την ετήσια γιορτή της ποίησης στην Αθήνα. Εφέτος, λόγω πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, σε ζωντανή μετάδοση, με την απαγγελία ποιημάτων του εν λόγω βιβλίου. Παράλληλα διοργανώθηκε από τις 29 Μαΐου 2022 η «Ετήσια Καλλιτεχνική Έκθεση Κέφαλος» με την παρουσίαση των καλλιτεχνικών έργων των συμμετεχόντων στο φετινό μας διήμερο «Φεστιβάλ: Γιορτή της Ποίησης 2022». https://www.ekdoseiskefalos.gr/2020/08/shop.html...



 Με χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του έντυπου ποιητικού λευκώματος για την ετήσια γιορτή της ποίησης, στο οποίο συμμετέχετε όλοι με όλα τα έργα που μας στείλατε. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ όλους σας για τη συμμετοχή σας, τόσο στο έντυπο αυτό ποιητικό λεύκωμα, όσο και στo διήμερο: «Φεστιβάλ Γιορτή της Ποίησης 2022», αλλά και για τη συμμετοχή σας στην: «Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Κέφαλος 2022».

«Φεστιβάλ Γιορτή της Ποίησης 2022», αλλά και για τη συμμετοχή σας στην: «Ετήσια Έκθεση Ζωγραφικής, Σκίτσου & Φωτογραφίας Κέφαλος 2022».
Σκοπός της έκδοσης του εν λόγω ποιητικού λευκώματος είναι ο εορτασμός της ημέρας που είναι αφιερωμένη στην ποίηση, δηλαδή την καθιερωμένη στο λογοτεχνικό κόσμο: «Γιορτή της ποίησης», στις 21 Μαρτίου κάθε έτους. Γι’ αυτό το λόγο κάθε χρόνο, τον μήνα Απρίλιο, πραγματοποιούμε ένα μεγάλο φεστιβάλ για την ετήσια γιορτή της ποίησης στην Αθήνα. Εφέτος, λόγω πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, σε ζωντανή μετάδοση, με την απαγγελία ποιημάτων του εν λόγω βιβλίου. Παράλληλα διοργανώθηκε από τις 29 Μαΐου 2022 η «Ετήσια Καλλιτεχνική Έκθεση Κέφαλος» με την παρουσίαση των καλλιτεχνικών έργων των συμμετεχόντων στο φετινό μας διήμερο «Φεστιβάλ: Γιορτή της Ποίησης 2022».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου