Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ευχαριστουμε πολύ τον Πρόεδρο Γιωργο Πετούση για τις φωτογραφιες Σε αυτους τους δύσκολους καιρούς μια ομορφη Λογοτεχνική εορτη Αγαπητά μέλη της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» και βραβευθέντες Λογοτέχνες, Την παρελθούσα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης μας σε σεμνή και ωραία τελετή, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Νίκος Νικολαϊδης επέδωσε τα διπλώματα σε όλες και όλους έχουν πάρει Βραβεία και Επαίνους στον Α΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που από τις αρχές αυτού του χρόνου είχαμε προκηρύξει με θέμα, κυρίως, την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

 



















Ευχαριστουμε πολύ τον Πρόεδρο Γιωργο Πετούση για τις φωτογραφιες Σε αυτους τους δύσκολους καιρούς μια ομορφη Λογοτεχνική εορτη

Αγαπητά μέλη της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» και βραβευθέντες Λογοτέχνες,
Την παρελθούσα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης μας σε σεμνή και ωραία τελετή, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Νίκος Νικολαϊδης επέδωσε τα διπλώματα σε όλες και όλους έχουν πάρει Βραβεία και Επαίνους στον Α΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος που από τις αρχές αυτού του χρόνου είχαμε προκηρύξει με θέμα, κυρίως, την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
Μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε και αυτό τον ωραίο στόχο. Καρπός τα δημιουργήματα σε ποιητικό και πεζό λόγο τα οποία διασώσαμε δημοσιευμένα στο διπλό τεύχος αρ. 8+9 του περιοδικού Λογοτεχνίας «Ανεράδα» το οποίο εκδίδουμε.
Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το σκεπτικό του προέδρου και από τις φωτογραφίες τις οποίες σας επισυνάπτουμε.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟ, προπαντός ΙΑΜΑΤΙΚΟ τον ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Γιώργος Πετούσης – Πρόεδρος
Υ.Γ. Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες. Όλες ανήκουν στον καλό φίλο Ανδρέα Χριστοφόρου τον οποίο και προσωπικά ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου