Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Να ευχαριστήσω και εγω το Mathesis ΄καθώς επίσης και τους καθηγητες και τους συντελεστες για την προσπάθεια ολων να μάθουμε ακομα κατι https://mathesis.cup.gr/ce…/168c137135d7459d8faeeb58100a851c Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης

Να ευχαριστήσω και εγω το Mathesis ΄καθώς επίσης και τους καθηγητες και τους συντελεστες για την προσπάθεια ολων να μάθουμε ακομα κατι
https://mathesis.cup.gr/ce…/168c137135d7459d8faeeb58100a851c
Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης
Βεβαιώνεται με το παρόν ότι ο/η
ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το μάθημα
ΕΥΡ1.1: Τίτλος Μαθήματος: Ταξίδι στο Σύμπαν - Σταθμός πρώτος: Το ηλιακό μας σύστημα
το οποίο προσφέρεται από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με διδάσκοντες την Βασιλική Παυλίδου και τον Κωνσταντίνο Τάσση, αναπληρωτών καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η διάρκεια του μαθήματος ήταν 5 εβδομάδες —6/5/2019 έως 9/6/2019— με εκτιμώμενη συνολική προσπάθεια 30 ωρών για την παρακολούθηση και επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. Το μάθημα προσφέρθηκε μέσω της πλατφόρμας OpenEdX/gr του Mathesis με τήρηση όλων των καθιερωμένων τεχνικών και εκπαιδευτικών προδιαγραφών. Η εξεταστική διαδικασία βασίστηκε στον κώδικα τιμής που δεσμεύονται να τηρούν οι συμμετέχοντες. Η ευθύνη για το περιεχόμενο του μαθήματος και της εξέτασής του ανήκει αποκλειστικά στους διδάσκοντες.
Noted by
Βασιλική Παυλίδου - Κωνσταντίνος Τάσσης
Awarded to:
ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
eftichia @ Mathesis
Η βεβαίωσή σας για το μάθημα Ταξίδι στο Σύμπαν - Σταθμός πρώτος: Το ηλιακό μας σύστημα έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Προόδου σας.
Ευχαριστούμε!
--
Η ομάδα του Mathesis
https://mathesis.cup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου