Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 7 ώρ. · Με πολλή μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ γιορτάζει την ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ με την υπέροχη και ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση του Επετειακού και Συλλεκτικού βιλίου της, το οποίο είναι χορηγία του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "ΚΟΥΡΟΣ" με θέμα "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ" και είναι αφιερωμένο στην Επανάσταση του 1821! την οποία γιορτάζουμε!!!! Το βιβλίο αφορά τον "Ζ' Διαγωνισμό Ποίησης στην μνήμη του Στέλιου Γεράνη" και μέσα περιλαμβάνονται το Βραβείο, οι τρεις Διακρίσεις και τα ποιήματα που συγκέντρωσαν την πιο υψηλή βαθμολογία. Ευχαριστούμε τον Εκδότη κύριο Φύκιρη για την ευγενική Χορηγία του, αλλά και το μέλος μας κυρία Σταυρούλα Βενιέρη η οποία ανέλαβε την δύσκολη επιμέλεια του.

 

Συγχαρητήρια
ελπίζω κάποια στιγμη οταν θα εκδοθεί να το λαβουμε





7 ώρ. 
Με πολλή μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ γιορτάζει την ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ με την υπέροχη και ιδιαίτερα προσεγμένη έκδοση του Επετειακού και Συλλεκτικού βιλίου της, το οποίο είναι χορηγία του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "ΚΟΥΡΟΣ" με θέμα "ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ" και είναι αφιερωμένο στην Επανάσταση του 1821! την οποία γιορτάζουμε!!!!
Το βιβλίο αφορά τον "Ζ' Διαγωνισμό Ποίησης στην μνήμη του Στέλιου Γεράνη" και μέσα περιλαμβάνονται το Βραβείο, οι τρεις Διακρίσεις και τα ποιήματα που συγκέντρωσαν την πιο υψηλή βαθμολογία.
Ευχαριστούμε τον Εκδότη κύριο Φύκιρη για την ευγενική Χορηγία του, αλλά και το μέλος μας κυρία Σταυρούλα Βενιέρη η οποία ανέλαβε την δύσκολη επιμέλεια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου