Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

14:00-21:30 17/12/2022 "4ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου" - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ Εισερχόμενα Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά Καλή σας μέρα Κυρίες και Κύριοι, αγαπητοί συμμετέχοντες στην ανθολογία του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου "ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΙΩΝΙΑ, Ω Σμύρνη, εσύ μαργαριτάρι" υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας


14:00-21:30 17/12/2022 "4ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου" - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ
Εισερχόμενα
Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά
Καλή σας μέρα Κυρίες και Κύριοι,
αγαπητοί συμμετέχοντες στην ανθολογία του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου "ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΙΩΝΙΑ, Ω Σμύρνη, εσύ μαργαριτάρι" υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της ετήσιας εκδήλωσης του ΣΠΕΚ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 17/12/2022, 14:00 - 21:30. Θα ενημερωθείτε από τα συνημμένα έντυπα.
1. Εσείς που θα είστε στην εκδήλωση, θα συμμετέχετε με μέγιστο χρόνο ομιλίας 2 λεπτών. Σε αυτά τα 2 λεπτά θα διαβάστε όλο ή μέρος του έργου με το οποίο συμμετέχετε στην ανθολογία (ανάλογα με την έκταση αυτού) και θα ευχαριστήσετε, θα ευχηθείτε. Κάθε ένας ομιλητής θα προαναγγέλετε από τον συντονιστή της εκδήλωσης. Στο τέλος πριν κατεβείτε από το έδρανο θα σας δοθεί Τιμητικό Πιστοποιητικό. Όσοι και όσες επιθυμείτε να συμμετέχετε και δεν δηλώσατε συμμετοχή, σας παρακαλούμε να το πράξετε άμεσα για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης. Η παρουσίαση της ανθολογίας θα πλαισιωθεί με ζωντανό μουσικό αφιέρωμα για την Ιωνία.
2. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μπορείτε να προσκαλέσετε όσα άτομα επιθυμείτε.
3. Η εκδήλωση θα βιντεογραφηθεί και θα φωτογραφηθεί. Τα βίντεο θα αναρτηθούν τέλη Δεκεμβρίου στο www.cultural-association.org και θα σας ενημερώσουμε. Με το δελτίο ΩΡΕΣ του ΣΠΕΚ η εκδήλωση θα ταξιδέψει σε άνω των 28.000 αποδέκτες.
Εσείς και 2 ακόμη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου