Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά Αγαπητοί -ές συγγραφείς, ποιητές, ποιήτριες, Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου ΣΠΕΚ και της Επιτροπής Αξιολόγησης του 5ου Διαγωνισμού Ποίησης - Πεζόμορφου Στοχασμού "ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΙΩΝΙΑ, Ω Σμύρνη, Εσύ Μαργαριτάρι..." σας συγχαίρω εκ νέου για το έργο που καταθέσατε, το οποίο και διακρίθηκε με επιτυχία. Τα έργα των συμμετεχόντων που αρίστευσαν συνέθεσαν μια εκλεκτή, έντυπη Ανθολογία. Η συγκεκριμένη έντυπη έκδοση είναι έτοιμη, επισυνάπτεται το εξώφυλλο αυτής. Η παρουσίαση της ανθολογίας θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης.Σε δεύτερο χρόνο που θα ανακοινωθεί μετά την 17η Δεκεμβρίου, θα κληθείτε να συμμετέχετε ως σύνολο, διαδικτυακά σε μια εορταστική εκπομπή του SOLOMOS Web Radio TV, η οποία θα μεταδοθεί ραδιοτηλεοπτικά, ζωντανά. Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική, άψογη συνεργασία. Σας συγχαίρω για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακρίνει απέναντι στην ιστορία, στην παράδοση και στον πολιτισμό μας. Να έχετε υγεία, δύναμη, πείσμα, πίστη στη ζωή και μεράκι, να δημιουργείτε και να προσφέρετε. Εύχομαι να επενδύσετε στο πηγαίο ταλέντο σας και να θυμάστε ότι είμαστε εδώ, να συμβάλλουμε ώστε να ταξιδέψει η φωνή σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια. Θα είναι τιμή και συγκίνηση μεγάλη να μας αξιώσετε της έκδοσης των δικών σας εκλεκτών έργων. Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό,




Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά
Αγαπητοί -ές συγγραφείς, ποιητές, ποιήτριες,
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου ΣΠΕΚ και της Επιτροπής Αξιολόγησης του 5ου Διαγωνισμού Ποίησης - Πεζόμορφου Στοχασμού "ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΩ ΙΩΝΙΑ, Ω Σμύρνη, Εσύ Μαργαριτάρι..." σας συγχαίρω εκ νέου για το έργο που καταθέσατε, το οποίο και διακρίθηκε με επιτυχία.
Τα έργα των συμμετεχόντων που αρίστευσαν συνέθεσαν μια εκλεκτή, έντυπη Ανθολογία.
Η συγκεκριμένη έντυπη έκδοση είναι έτοιμη, επισυνάπτεται το εξώφυλλο αυτής.
Η παρουσίαση της ανθολογίας θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης.Σε δεύτερο χρόνο που θα ανακοινωθεί μετά την 17η Δεκεμβρίου, θα κληθείτε να συμμετέχετε ως σύνολο, διαδικτυακά σε μια εορταστική εκπομπή του SOLOMOS Web Radio TV, η οποία θα μεταδοθεί ραδιοτηλεοπτικά, ζωντανά.
Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική, άψογη συνεργασία. Σας συγχαίρω για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακρίνει απέναντι στην ιστορία, στην παράδοση και στον πολιτισμό μας. Να έχετε υγεία, δύναμη, πείσμα, πίστη στη ζωή και μεράκι, να δημιουργείτε και να προσφέρετε. Εύχομαι να επενδύσετε στο πηγαίο ταλέντο σας και να θυμάστε ότι είμαστε εδώ, να συμβάλλουμε ώστε να ταξιδέψει η φωνή σας σε Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια. Θα είναι τιμή και συγκίνηση μεγάλη να μας αξιώσετε της έκδοσης των δικών σας εκλεκτών έργων.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό,
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Eftichia Kapardeli

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου