Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης Βεβαιώνεται με το παρόν ότι ο/η ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το μάθημα ΙΣΤ3.3: Παγκόσμια Ιστορία 3: Ο άνθρωπος απέναντι στον εαυτό του - Μέρος Α΄ το οποίο προσφέρεται από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με διδάσκουσα την κ. Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών


Συγχαρητήρια! Ολοκληρώσατε επιτυχώς το μάθημα και μπορείτε να εκτυπώσετε τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Αν και το πιστοποιητικό αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξασφάλιση διδακτικών μονάδων σ' ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα, μπορείτε όμως να το αναφέρετε στο βιογραφικό σας ή στην προσωπική σας σελίδα στα κοινωνικά ή επαγγελματικά δίκτυα. Πάνω απ' όλα όμως είναι μια βεβαίωση για σας τους ίδιους, ότι συμμετείχατε σ' ένα ωραίο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια

Πολλά τα καλοκαιρινά πρωϊά να είναι...ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης
Βεβαιώνεται με το παρόν ότι ο/η
ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το μάθημα
ΙΣΤ3.3: Παγκόσμια Ιστορία 3: Ο άνθρωπος απέναντι στον εαυτό του - Μέρος Α΄
το οποίο προσφέρεται από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με διδάσκουσα την κ. Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η διάρκεια του μαθήματος ήταν 4 εβδομάδες —13/11/2017 έως 10/12/2017— με εκτιμώμενη συνολική προσπάθεια 25 ωρών για την παρακολούθηση και επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. Το μάθημα προσφέρθηκε μέσω της πλατφόρμας OpenEdX/gr του Mathesis με τήρηση όλων των καθιερωμένων τεχνικών και εκπαιδευτικών προδιαγραφών. Η εξεταστική διαδικασία βασίστηκε στον κώδικα τιμής που δεσμεύονται να τηρούν οι συμμετέχοντες. Η ευθύνη για το περιεχόμενο του μαθήματος και της εξέτασής του ανήκει αποκλειστικά στην διδάσκουσα.

Μαρία Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου