Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ανάμεσα στα ποιήματα που εκλέχτηκαν ειναι και το δικό μου https://www.facebook.com/groups/sophia.pavlakou/?multi_permalinks=1519526131571616%2C1518951274962435¬if_id=1612643232736834¬if_t=group_activity&ref=notif Ευχαριστιες θερμες Περιμένουμε το ποιημα μας Ο χρήστης Sophia Pavlakou είναι με το χρήστη Mata Kornaraki και 14 ακόμη . Διαχειριστής Αγαπητοί φίλοι που συμμετείχατε στον «Ζ΄Διαγωνισμό Λογοτεχνίας στην Μνήμη του Στέλιου Γεράνη» με θέμα «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»,σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την συμμετοχή σας.

 


Ανάμεσα στα ποιήματα που εκλέχτηκαν ειναι και το δικό μου

Ευχαριστιες θερμες Περιμένουμε το ποιημα μας
Ο χρήστης Sophia Pavlakou είναι με το χρήστη Mata Kornaraki και
14 ακόμη
.
Διαχειριστής
Αγαπητοί φίλοι που συμμετείχατε στον «Ζ΄Διαγωνισμό Λογοτεχνίας στην Μνήμη του Στέλιου Γεράνη» με θέμα «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»,σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την συμμετοχή σας.
Η Εταιρία Γραμμάτων & Τεχνών Πειραιά, όπως σε όλους τους προηγούμενους διαγωνισμούς της που εξέδωσε από ένα βιβλίο, αντίστοιχα για τον κάθε διαγωνισμό, στο οποίο συμπεριελήφθησαν - εκτός από το Βραβείο και τις τρεις διακρίσεις - και τα ποιήματα τα οποία συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία , έτσι και σε αυτόν τον Διαγωνισμό θα εκδώσει το αντίστοιχο βιβλίο. Το βιβλίο θα είναι επετειακό και αφιερωμένο στα 200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
Ελπίζουμε οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να κάνουμε παρουσίαση και να τιμήσουμε τους Ποιητές που συμμετείχαν, όπως πρέπει.
Μέχρι τότε θα ανεβάζουμε στον «τοίχο μας» στο FB, κατά αλφαβητική σειρά, τα ποιήματα σας που ξεχώρισαν και τα οποία θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο μας.
Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και κείμενο
Kapardeli Eftichia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου