Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Βεβαιώνεται με το παρόν ότι ο/η ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το μάθημα ΦΛΣ 3: Πλάτων το οποίο προσφέρεται από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με διδάσκοντα τον κ. Βασίλη Κάλφα, καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η διάρκεια του μαθήματος ήταν 6 εβδομάδες —23/4/2018 έως 3/6/2018— με εκτιμώμενη συνολική προσπάθεια 30 ωρών για την παρακολούθηση και επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. Το μάθημα προσφέρθηκε μέσω της πλατφόρμας OpenEdX/gr του Mathesis με τήρηση όλων των καθιερωμένων τεχνικών και εκπαιδευτικών προδιαγραφών. Η εξεταστική διαδικασία βασίστηκε στον κώδικα τιμής που δεσμεύονται να τηρούν οι συμμετέχοντες. Η ευθύνη για το περιεχόμενο του μαθήματος και της εξέτασής του ανήκει αποκλειστικά στον διδάσκοντα.







ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
https://mathesis.cup.gr/ce…/b1786b9149cd49828e0066e71e86455f
Συγχαρητήρια! Ολοκληρώσατε επιτυχώς το μάθημα και μπορείτε να εκτυπώσετε τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Αν και το πιστοποιητικό αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξασφάλιση διδακτικών μονάδων σ' ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα, μπορείτε όμως να το αναφέρετε στο βιογραφικό σας ή στην προσωπική σας σελίδα στα κοινωνικά ή επαγγελματικά δίκτυα. Πάνω απ' όλα όμως είναι μια βεβαίωση για σας τους ίδιους, ότι συμμετείχατε σ' ένα ωραίο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια
Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης
Βεβαιώνεται με το παρόν ότι ο/η
ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το μάθημα
ΦΛΣ 3: Πλάτων
το οποίο προσφέρεται από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με διδάσκοντα τον κ. Βασίλη Κάλφα, καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η διάρκεια του μαθήματος ήταν 6 εβδομάδες —23/4/2018 έως 3/6/2018— με εκτιμώμενη συνολική προσπάθεια 30 ωρών για την παρακολούθηση και επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. Το μάθημα προσφέρθηκε μέσω της πλατφόρμας OpenEdX/gr του Mathesis με τήρηση όλων των καθιερωμένων τεχνικών και εκπαιδευτικών προδιαγραφών. Η εξεταστική διαδικασία βασίστηκε στον κώδικα τιμής που δεσμεύονται να τηρούν οι συμμετέχοντες. Η ευθύνη για το περιεχόμενο του μαθήματος και της εξέτασής του ανήκει αποκλειστικά στον διδάσκοντα.

Βασίλης Κάλφας
Awarded to:
ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
eftichia @ Mathesis
Αριθμός βεβαίωσης:
b1786b9149cd49828e0066e71e86455f
©Mathesis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου