Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Θερμα ευχαριστώ για τον Επαινο στο διηγημα μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σάς συγχαίρει και σάς ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στον 8ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου με την τελετή λήξης στην αίθουσα της «Παραμυθούπολης» του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

 




Θερμα ευχαριστώ για τον Επαινο στο διηγημα μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Συγχαρητήρια
σε ολους ελαβαν μερος
theodoros Dimitriadis <dimitriadis.theod@gmail.com>
1:25 μ.μ. (πριν από 2 ώρες)
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σάς συγχαίρει και σάς ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στον 8ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου με την τελετή λήξης στην αίθουσα της «Παραμυθούπολης» του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.
Όπως και πέρσι, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, παρά την επιθυμία μας δεν ήταν δυνατή η φυσική από κοντά επαφή με όσους πήραν μέρος στο διαγωνισμό και τους δικούς τους, που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την τελετή. Έτσι, δεν μπορέσαμε να δώσουμε ζωντανά ούτε τα βραβεία ούτε τους επαίνους σ’ αυτούς που διαγωνίστηκαν.
Η τελετή μεταδόθηκε διαδικτυακά live streaming.
Επισυνάπτουμε εδώ τον σύνδεσμο από όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τον δικό σας έπαινο:
Ελπίζουμε του χρόνου, στον επόμενο (9ο) Διαγωνισμό, να επανέλθουμε στην «κανονικότητα», να έχουμε φυσική παρουσία και να συνδυάσουμε την τελετή λήξης με την Ανθοκομική Έκθεση.
Σάς ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας, ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και περιμένουμε μια νέα συμμετοχή στους επόμενους διαγωνισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου