Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Llambro Ruci ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ


Llambro Ruci Shiko sytë e Kapardelit dhe do të shohësh një luftëtare. Lumturia dhe besimi nuk ishin dhurata që iu bënë, i fitoi me zotësinë e saj. Kjo do të thotë se punoi me mundim dhe kapërceu dhimbjen dhe paqendrueshmërinë e ndjenjave gjersa u bë më e fortë dhe më autentike. Nuk ishte e lehtë, por tani është gati për çdo gjë që mund të shfaqet në rrugën e saj.
https://www.facebook.com/llambro.ruci?fref=ufi