Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Ευχαριστώ πολύ για το δωρο αλλα δεν ξερω αν θα μπορέσω να παρευρεθώ αν και εχουμε χρόνο ακομα Ισως κάποιος φιλος που βρίσκεται ΑΘΗΝΑ να μπορέσει να το παρει Τα βιβλία και το χρηματικό έπαθλο θα αποδοθούν στους βραβευθέντες σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Ε.Π.Ο.Κ. ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ)Όποιου το όνομα αναφέρεται, θα πάρει το δώρο βιβλίο του με την προϋπόθεση οτι θα είναι παρών ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπός του στην εκδήλωση και θα μας ενημερώσει για την παρουσία του ίδιου ή του εκπροσώπου του. Πληροφορίες και Αποτελέσματα Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ποίησης με θέμα "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ" εις μνήμην της Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου Jul 16, 2020 01:52 pm Συμμετοχές που λαμβάνουν ως δώρο ένα βραβείο από τη βιβλιοθήκη του Ε.Π.Ο.Κ.:



Ευχαριστώ πολύ για το δωρο αλλα δεν ξερω αν θα μπορέσω να παρευρεθώ αν και εχουμε χρόνο ακομα Ισως κάποιος φιλος που βρίσκεται ΑΘΗΝΑ να μπορέσει να το παρει
Τα βιβλία και το χρηματικό έπαθλο θα αποδοθούν στους βραβευθέντες σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Ε.Π.Ο.Κ. ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ)Όποιου το όνομα αναφέρεται, θα πάρει το δώρο βιβλίο του με την προϋπόθεση οτι θα είναι παρών ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπός του στην εκδήλωση και θα μας ενημερώσει για την παρουσία του ίδιου ή του εκπροσώπου του.
Πληροφορίες και Αποτελέσματα Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ποίησης με θέμα "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ" εις μνήμην της Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου
Jul 16, 2020 01:52 pm
Συμμετοχές που λαμβάνουν ως δώρο ένα βραβείο από τη βιβλιοθήκη του Ε.Π.Ο.Κ.:
ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑΖΗ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΙΟΥΛΙΑ ΠΑΧΝΙΩΤΟΥ
ΑΔΕΛΑΙΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΧΙΛΛΕΑΣ ΔΑΝΙΛΗΣ
ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πληροφορίες και Αποτελέσματα Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ποίησης με θέμα "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ" εις μνήμην της Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου

Jul 16, 2020 01:52 pm 



Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ποίησης με θέμα "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ" εις μνήμην της Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε επιπλέον συμμετοχές που θα βραβευθούν, σύμφωνα με τους κριτες. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το βραβείο της ποιήτριας Αμμοχώστου και Καρπασίας Νίνας Ιεροδιακόνου Κυριάκου του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ποίησης του ΕΠΟΚ με θέμα "ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ" με χρηματικό έπαθλο τριακοσίων (300) ευρώ, απονέμεται στο ποίημα "Αμμόχωστος, Ασβεστη Μνήμη" της ποιήτριας ΕΛΕΝΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ-ΦΩΤΙΑΔΟΥ. Tα 10 πρώτα ποιήματα, λαμβάνουν ως δώρο βιβλίο της ποιήτριας. 20 ακόμα συμμετοχές θα λάβουν ως δώρο το σπάνιο μυθιστόρημα "Ο Κύκλος του Μεταξιού" του 2005 του συγγραφέα Ανδρέα Κυριάκου, υιού της ποιήτριας, ενώ μερικές ακόμα συμμετοχές θα λάβουν ως δώρο ένα βιβλίο από τον Ε.Π.Ο.Κ.

Τα βιβλία και το χρηματικό έπαθλο θα αποδοθούν στους βραβευθέντες σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο Ε.Π.Ο.Κ. ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ).

Όποιου το όνομα αναφέρεται, θα πάρει το δώρο βιβλίο του με την προϋπόθεση οτι θα είναι παρών ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπός του στην εκδήλωση και θα μας ενημερώσει για την παρουσία του ίδιου ή του εκπροσώπου του. Τα βιβλία δε θα στέλνονται ταχυδρομικώς, και αν κάποιος δεν παραστεί τότε το βιβλίο θα δοθεί στον επόμενο βραβευθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου