Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Βεβαιώνεται με το παρόν ότι ο/η ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το μάθημα ΙΣΤ2.3: Μνήμη, πάθος, πίστη: Το ανθρώπινο πρόσωπο του μετακλασικού ελληνικού κόσμου το οποίο προσφέρεται από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με διδάσκοντα τον κ. Άγγελο Χανιώτη, καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας στο Institute for Advanced Study, Princeton.



https://mathesis.cup.gr/certificates/4a1cb70c58114457a7d6d280df3536b4

Mathesis Συγχαρητήρια! Ολοκληρώσατε επιτυχώς το μάθημα και μπορείτε να εκτυπώσετε τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Αν και το πιστοποιητικό αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξασφάλιση διδακτικών μονάδων σ' ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα, μπορείτε όμως να το αναφέρετε στο βιογραφικό σας ή στην προσωπική σας σελίδα στα κοινωνικά ή επαγγελματικά δίκτυα. Πάνω απ' όλα όμως είναι μια βεβαίωση για σας τους ίδιους, ότι συμμετείχατε σ' ένα ωραίο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωϊά να είναι..
.
Να ευχαριστησω την ομάδα του Mathesis για την Αναρτηση της βεβαίωσης για το σεμινάριο που παρακολουθήσαμε
Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης 80%
Βεβαιώνεται με το παρόν ότι ο/η
ΚΑΠΑΡΔΕΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το μάθημα
ΙΣΤ2.3: Μνήμη, πάθος, πίστη: Το ανθρώπινο πρόσωπο του μετακλασικού ελληνικού κόσμου
το οποίο προσφέρεται από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με διδάσκοντα τον κ. Άγγελο Χανιώτη, καθηγητή Αρχαίας Ιστορίας στο Institute for Advanced Study, Princeton.
Η διάρκεια του μαθήματος ήταν 5 εβδομάδες —18/2/2019 έως 24/3/2019— με εκτιμώμενη συνολική προσπάθεια 30 ωρών για την παρακολούθηση και επιτυχή ολοκλήρωση του. Το μάθημα προσφέρθηκε μέσω της πλατφόρμας OpenEdX/gr του Mathesis με τήρηση όλων των καθιερωμένων τεχνικών και εκπαιδευτικών προδιαγραφών. Η εξεταστική διαδικασία βασίστηκε στον κώδικα τιμής που δεσμεύονται να τηρούν οι συμμετέχοντες. Η ευθύνη για το περιεχόμενο του μαθήματος και της εξέτασής του ανήκει αποκλειστικά στον διδάσκοντα.
Noted by
Άγγελος Χανιώτης
H βεβαίωσή σας για το μάθημα Μνήμη, πάθος, πίστη: Το ανθρώπινο πρόσωπο του μετακλασικού ελληνικού κόσμου έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Προόδου σας.
Ευχαριστούμε!
--
Η ομάδα του Mathesis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου