ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΝΕΙΡΟΥ


Τα τελευταία κομμάτια Ονείρου μοιρασμένα σε βρώμικα χέρια Λαοί δίχως μέλλον και χωρίς παρόν Ομάδες που αφήνουν βιαστικά τους απογόνους τους στον κλήρο μιας βίαιης ζωής 2012-2013 Τα χρόνια πλασμένα από χρήμα και αίμα .
Το παρόν ,η στιγμή που οι ποιητές μας υμνούν “την στιγμή” που περνά και χάνεται “η ζωή” με πόνο “περνά” από τα κορμιά των ανθρώπων που παραμένουν ακόμα φτωχοί και έντιμοι. Και τα “προνόμια “σε μια κοινωνία που “αυτοί” οι χρήστες της δεν έμαθαν το ‘Ανθρώπινο παιχνίδι και τους όρους του”.
Οι νόμοι της ιεραρχίας σε ανθρώπινα συστήματα κυριαρχούν σαν τους νόμους της Βίβλου .Ταγμένοι σε φιλίες κοινωνικές ,θρησκευτικές με πρώτη σχέση τον λόγο και τελευταία την εξασφάλιση η και αντίστροφα προσπερνούν υποτάσσοντας .
Η υποταγή της ανθρώπινης ύπαρξης από την υποταγή μιας άλλης ανθρώπινης ύπαρξης καθιερώθηκε πριν χιλιάδες χρόνια όταν έγινε η πρώτη κοινωνική ομάδα ,η πρώτη φυλή .Όμως ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος Ένα πλάσμα γυμνό σαν όλα τα πλάσματα τούτου του πλανήτη ένα δημιούργημα της φύσης .Το πρώτο αίμα της γέννησης πότισε αργά την γη και έδωσε Χρυσό καρπό .Η ζωή στο σχέδιο της φύσης δένεται με τα πλάσματα της συμπληρώνεται και ολοκληρώνεται .Αόρατοι νόμοι διέπουν την ζωή των πλασμάτων της ,παρέχοντας πλήρη ελευθερία Το γνωρίζουν καλά αυτό οι χιλιάδες αναχωρητές του κόσμου τούτου .Άνθρωποι που έμειναν στην μητέρα φύση μόνοι συμπαραστάτες .Και εκείνη τους αντάμειψε με την σοφία και τα μυστικά της .
2013 …τα Ανθρώπινα συστήματα και οι “φυλές” όλα μπερδεμένα από ”νόμους” και διεφθαρμένες εξουσίες .Τα όνειρα ,τα μικρά όνειρα των απλών ανθρώπων έγιναν εφιάλτες σε ένα κύκλο ζωής που κρατά τόσο λίγο .
Το πρώτο αίμα δεν πέφτει πια στην γη .Πλάθεται αναμιγνύεται με σάρκα .
Όλα πληρωμένα ,όλα αγορασμένα όλα νοικιασμένα Σάρκα και αίμα ,όλα περνούν από διαδικασία σήψης .θαρρώ πώς τίποτε δεν έχει αλλάξει ,από εκείνη την πρώτη “φυλή” εκείνη την πρώτη ομάδα των ανθρώπων που διάλεξαν μέσα σε βουβή ψηφοφορία τον πρώτο αρχηγό ……εκείνη την ομάδα των ανθρώπων που διάλεξαν “να υποταχθούν’ “Κανείς τότε δεν σκέφτηκε να γράψει για τους “όρους” και τα “προνόμια “και ούτε κανείς έφερε αντίρρηση για το “παιχνίδι”.
Έτσι και αλλιώς δεν ήξεραν να γράφουν ,ούτε να διαβάζουν ,δεν ήξεραν να επικοινωνούν Η μόνη επικοινωνία τους ήταν “η μάχη”. Μάχη για να πάρουν αυτό που θεωρούσαν χρήσιμο Το ένστικτο της επιβίωσης τους οδηγούσε .
Και όταν σκότωσαν το πρώτο ελάφι για να χορτάσουν την πείνα τους το μοιράστηκαν σε μια πρώτη σπηλιά σε μια πρώτη καλύβα .
Και όταν για πρώτη φορά άναψαν την φωτιά έμαθαν τον “πόνο” αλλά και την “θαλπωρή ” την ζεστασιά .Φυλές που εξελίχθηκαν που οργανώθηκαν και οδηγήθηκαν σε πολιτισμένες “λύσεις»Επιστήμονες ,Ιατροί ,Αστρονόμοι ,φυσικοί ……στελέχη μιας σύγχρονης κοινωνίας έγιναν “πολιτισμένες λύσεις ” σε έναν κόσμο που αποτελείται πια από σάρκα και αίμα .
Το ένστικτο της επιβίωσης γιγαντώθηκε εκτοπίζοντας τις ηθικές και πνευματικές αξίες Ο κόσμος περνά την μεγαλύτερη ηθική και πνευματική κρίση “κρίση Αξιών “
Σε άρθρα δημοσιογράφων και σε έγγραφα θρησκευτικών ηγετών μαθαίνουμε τα τελευταία χρόνια για αυτές .
Όλα αρχίζουν από το “ένα”
Όλα μοιράζονται πια άνισα όλα περνούν για όλους και όλα χάνονται για να ξαναγεννηθούν .
Όλα μοιρασμένα Κανείς δεν νοιάζεται για την ζωή η το όνειρο του άλλου Τελευταία Κομμάτια ζωής και Ονείρου λασπωμένα ..πεταμένα σε πολιτισμένες κοινωνίες χωρίς στόχους και οράματα